St. Giles New York Aile ve Çocuk Programı

Yıl boyunca Genel ve Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi, Sınav Hazırlık programları sunan St Giles International yaz dönemlerinde New York merkezdeki okulunda Aile ve Çocuk Programları da düzenlemektedir. Aile bireyleri St Giles’ın New York Fifth Avenue’da yer alan merkez binasında eğitim alırken, çocuklar yürüyüş mesafesinde bir başka binada eğitim alırlar. Okul, English USA ve CEA akreditasyonlarına sahiptir.

Genel Bilgiler

Eğitim Merkezi:New York
Yaş Grubu:5-15 yaş
Sınıflar:En fazla 15 kişi
Eğitim:İngilizce
Konaklama ve Yemekler:Aile Yanı
Havaalanı Transfer:JFK, La Guardia ve Newark Liberty International Havaalanları

Eğitim

Pazartesi’den Cuma’ya 09:00-13:00 arası haftada 20 ders İngilizce eğitimi verilmektedir. Eğitimler uzun yıllardır İngilizce öğretmenliği yapmış deneyimli öğretmenler tarafından verilmektedir. Dil gelişimi, proje çalışması ve iletişimsel yeterlilik konularına odaklanılan tema bazlı müfredat ile çocukların özellikle İngilizce konuşurken akıcılık kazanmaları hedeflenir.

Aile birey/bireyleri kendi yaş grubuna uygun diğer aile bireyleriyle çocukların eğitim aldığı saatlerde derslere katılırlar. Bu program da konuşma ve yoğun dil becerilerine odaklıdır. Aile bireyinin dil eğitimi alıp almaması tercihine bağlıdır. Eğitim almasa bile bir aile bireyi aktivite ve gezilere çocuklarıyla katılmalıdır.

Konaklama Seçenekleri ve Ücretleri

Aile Yanı :  Aileler okula 30-60 dakikalık otobüs/metro  mesafesindedir. Odalar çift kişiliktir. Banyo paylaşımlıdır. Her sabah kahvaltı verilmektedir. Ek ücret ödenerek akşam yemekleri aileden talep edilebilir.

Standard Aile Yanı – Çift kişilik oda, sabah kahvaltısı, paylaşımlı banyo, kişi başı ücreti: $233/hafta

Programa katılan öğrenci ve aile bireylerine okulda öğle yemeği verilmektedir.

Aktiviteler

Haftada 1 tam gün Cumartesi günleri New York içi veya Philedelphia gibi farklı şehirlere geziler düzenlenmektedir. Haftanın 3 günü ise derslerden sonra New York içinde aktiviteler düzenlenmektedir. Aktivitelere örnekler; Brooklyn Bridge’te yürüyüş,Özgürlük Heykeli gezisi, müze ziyaretleri.

Havaalanı Transfer

Okul ek ücret karşılığında havaalanı transfer imkanı sağlamaktadır. 1-4 kişilik bir aile için tek yön JFK Havaalanı transferi $135, La Guardia Havaalanı transferi $105, Newark Liberty International Havaalanı transferi $175 ’tir.